Suntem un atelier tânăr înființat in București în anul 2018, format din oameni care au în comun pasiunea pentru lemn. Pentru noi lemnul nu este doar o materie primă, ci un organism viu pe care îl tratăm cu respect și care continuă să trăiască în fiecare casă. Îi dăm formă inspirandu-ne din stilurile tradiționale care au dainuit în timp, dar și din stiluri contemporane și moderne.

Fiecare bucată de lemn este unică și o utilizăm astfel încât să-i punem în valoare la maxim frumusețea. Lemnul folosit în crearea pieselor noastre de mobilier provine din surse sustenabile certificate FSC.

Misiunea noastră este de a produce mobilier din lemn masiv de calitate, durabil, solid și care să reziste o viață astfel încât și generația viitoare să se bucure de el.

Mobila noastră este personalizabilă, astfel încât să acopere nevoile specifice fiecărui client. O finisăm cu materiale netoxice care protejează structura și accentuează frumusețea naturală a lemnului.

Toate paturile, noptierele, comodele TV, mesele și mobilierul de gradină sunt produse 100% în România și din materiale provenite din surse certificate din România.

Produs adaugat in lista de produse dorite

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor conform Regulamentului (UE) 2016/679. Citeste aici