1. Despre Noi
Serviciul www.meranomobili.ro este oferit de Merano Mobili Srl cu sediul in str. Boisoara, nr. 30, camera 1, Bucuresti, inmatriculata in Registrul comertului sub nr. J40/3050/2019, avand cod unic de inregistrare 40749694, denumita in cele ce urmeaza Societatea.

Ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace:

Prin posta la adresa de corespondenta: str. Gib Mihaescu, nr. 22, Ramnicu Valcea.

Prin e-mail la urmatoarele adrese:
office@meranomobili.ro - pentru intrebari referitoare la procedura de plasare acomenzilor, metode de plata, metode de livrare, cereri retur, oferte, etc.;
admin@meranomobili.ro - pentru probleme in functionarea site-ului sau in plasarea comenzilor.

Prin telefon la numarul: +40 726 301 892
Prin WhatsApp la numarul: +40 726 301 892

2. Despre Merano Mobili
www.meranomobili.ro este un serviciu e-commerce care ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a intra in posesia produselor afisate. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite prin site sau telefon.

3. Proprietatea Intelectuala
Continutul si designul www.meranomobili.ro, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale), apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat in mod expres - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele www.meranomobili.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii.
Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyright-ului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale www.meranomobili.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.
Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilor catre pagina de index a www.meranomobili.ro, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul www.meranomobili.ro intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlink-urilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.

4. Inregistrarea ca utilizator
Site-ul www.meranomobili.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de Site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletterului www.meranomobili.ro sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator pe Site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a Termenilor si Conditiilor de utilizare a www.meranomobili.ro si a Politicii de Confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate. Daca la inregistrare nu alegeti crearea unui cont, acesta va fi creat automat pentru dumneavoastra, iar parola de acces, va fi generata si transmisa automat de catre sistem prin e-mail catre adresa cu care v-ati inregistrat.
Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si ai Politicii de Confidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile www.meranomobili.ro.
Daca folositi acest Site, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe Site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site.
www.meranomobili.ro poate vinde produse pentru copii sub 14 (paisprezece) ani, dar le vinde adultilor, care sunt autorizati sa efectueze plati online cu cardul sau prin orice alta metoda de plata acceptata de www.meranomobili.ro. Daca aveti mai putin de 14 (paisprezece) ani, puteti achizitiona produsele www.meranomobili.ro, numai cu ajutorul unui parinte sau tutore.
www.meranomobili.ro isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlink-uri, sau de a refuza vanzarea de produse, la propria sa discretie.

5. Datele personale
Prin inregistrarea ca utilizator al www.meranomobili.ro va vom solicita o serie de date personale, precum numele, prenumele, adresa de email, data nasterii dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. ca utilizator al serviciului www.meranomobili.ro. De asemenea, pentru a va abona la newsletter-ul sau alertele www.meranomobili.ro va trebui sa ne comunicati o adresa de e-mail valida precum si alte date legate de dvs. Va rugam sa accesati pagina in care va este prezentata Politica de Confidentialitate pentru a va informa cu privire la informatiile colectate de www.meranomobili.ro, cu privire la modul in care sunt folosite acestea, precum si la drepturile cu privire la protejarea intimitatii dvs.
Este necesar ca datele de contact sa fie reale si corecte. In cazul in care adresa de email sau numarul de telefon nu sunt corecte nu puteti plasa comenzi, iar comenzile plasate cu date incorecte se anuleaza pana la corectarea acestor informatii. In cazul in care nu aveti o adresa de email puteti transmite comenzi telefonic la nr +40 726 301 892.


6. Procedura de cumparare
Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe www.meranomobili.ro este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:
- identificarea si alegerea produselor
- inregistrarea dvs. ca utilizator al www.meranomobili.ro
- efectuarea platii produselor.
Plata se efectueaza online sau prin transfer bancar/ordin de plata, in conditiile reglementate la Capitolul 7, iar costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus si pretul livrarii.
In cazul in care plata se face ramburs la primirea coletului bunurile se considerea achitate la momentul in care rambursul este incasat de la curier iar suma este virata in contul Societatii.
Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe www.meranomobili.ro, sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care site-ul isi deruleaza operatiunile.

7. Cum cumpar

7.1. Preturile
Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe www.meranomobili.ro reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA (taxa pe valoare adaugata de 19%, valabila in Romania).

7.1.1. Reducerile
Reducerile pot fi procentuale, valorice ,in produse cadou sau sa ofere transportul gratuit. Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, reducerile nu se cumuleaza.

7.2. Metode de plata
Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: plata cu card bancar, transfer bancar/ordin de plata sau numerar/cash la livrare. Daca ati ales ca metoda de plata transferul bancar/ordin de plata, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda plasata si va ofera informatiile relevante pentru comanda si plata. Aceste informatii le veti primi si prin e-mail, subforma unei facturi (detalii in cap. 7.2.1). Plata se va efectua doar dupa primirea facturii fiscale prin email. Daca ati ales sa platiti numerar/cash la livrare, dupa plasarea comenzii veti primi prin e-mail informatiile relevante pentru comanda dvs. urmand saefectuati plata produsului catre persoana care efectueaza livrarea.

7.2.1. Cum cumpar si platesc produse de pe site-ul www.meranomobili.ro prin transfer bancar/ordin de plata?
Puteti cumpara produse prin www.meranomobili.ro urmand 3 pasi:
a. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati pe linkul "Comanda acum".
b. Introduceti/confirmati datele dvs. personale.
Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dvs. Va rugam sa completati corect formularul si sa indicati persoanele catre care se face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise prin e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda. Mai mult de atat, Societatea nu va putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dvs. Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indicati acest lucru prin debifarea optiunii. Adresa pentru livrare este aceeasi cu adresa de facturare de la sfarsitul formularului. Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele alegand "Pasul urmator". Daca adresa de livrare sau adresa de facturare, sau ambele adrese nu sunt aceleasi cu adresele pe carele aveti inregistrate in contul de utilizator de pe Site, inainte de a trece la urmatorul pas din procesul de plasare a comenzii, introduceti adresele de facturare si/sau de livrare valabile pentru comanda respectiva. Daca ati ales metoda de plata transfer bancar/ordin de plata, veti primi prin e-mail o factura cu toate datele privitoare la comanda dvs, urmatorul pas fiind efectuarea platii in cel mai scurt termen. In procesul efectuarii platii prin transfer bancar/ordin de plata, trebuie sa mentionati la sectiunea Detalii de plata a ordinului de plata, numarul facturii primite prin email, care reprezinta confirmarea comenzii plasate. Dupa efectuarea platii prin transfer bancar/ordin de plata, va rugam sa ne trimiteti o confirmare de plata la adresa office[at]meranomobili.ro, in maximum 24 de ore.

8. Recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut
Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut; trimite sugestii, idei, pune intrebari, propune articole sau, alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietatii intelectuale; nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme de spam. In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false. www.meranomobili.ro isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia de a elimina sau edita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori si nu are obligatia de a revedea periodic acest continut. Odata cu postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe www.meranomobili.ro, transmiteti, in afara cazurilor in care Societatea indica altfel, drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc de comunicare in masa, din orice tara. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe www.meranomobili.ro, cedati dreptul Societatii de a folosi numele dvs. in relatie cu materialele postate; garantati ca detineti sau controlati intr-o alta forma, dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postati; ca materialele postate nu violeaza nici una dintre conditiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicarilor si alte forme de continut din partea utilizatorilor, ale www.meranomobili.ro.
www.meranomobili.ro are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge, orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe Site. www.meranomobili.ro nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe Site. www.meranomobili.ro are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.

9. Forta majora
www.meranomobili.ro, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre www.meranomobili.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa www.meranomobili.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la www.meranomobili.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele www.meranomobili.ro, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.

10. Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejarea proprietatii intelectuale
www.meranomobili.ro respecta dreptul la proprietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca Site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de email: admin[at]meranomobili.ro, sau sa ne contactati la numarul de telefon, sau la adresa de corespondenta, afisate la capitolul Despre noi din prezentul contract.

11. Legislatia aplicabila
Serviciile oferite de Societate prin intermediul www.meranomobili.ro sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.
Termenii si conditiile www.meranomobili.ro se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei prin email. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoresti competente de pe raza municipiului Bucuresti.

12. Prezentarea ofertei
Merano Mobili Srl isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul www.meranomobili.ro, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul www.meranomobili.ro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de pe site-ul www.meranomobili.ro au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produs.

Produs adaugat in lista de produse dorite

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor conform Regulamentului (UE) 2016/679. Citeste aici